Beskrivelse af kommende udstillinger og udflugter

Lokale kunstnere 2019

Lørdag d. 17. august kl. 12.15 åbner Farum Kulturhus dørene for udstillingen ”Lokale Kunstnere”.
Udstillingen varer til 28. september og udfolder al den kreativitet, der findes i Furesø Kommune.

Hver andet år inviterer Furesø Kunstforening kunstnere bosat i Furesø Kommune, eller bosat i en anden kommune og medlem af foreningen til at udstille i alle kulturhusets gallerier. Her kan kunstnerspirer måle sig med mere erfarne kunstnere. Hver kunstner kan deltage med to værker. Deltagerantallet ligger omkring 100 og udstillingen spænder bredt fra malerier til keramik, fotos og tekstilkunst. Furesø Kunstforening glæder sig til igen i år at præsentere den store talentmasse, som findes i Furesø Kommune.
Borgmester Ole Bondo Christensen holder ferniseringstalen.

Tilmeldingsskemaer fås i Kulturbutikken, Farum Kulturhus fra uge 24.

Lene Bjerre Herdel
formand